Compromís renovat i nous projectes

Fa pocs dies es va complir un mes de la meva reelecció com a president del Col·legi. Presidir aquesta institució suposa per mi un orgull i un honor enormes, sobretot, perquè només és posible arribar-hi si es compta amb el suport i el reconeixement de moltíssims companys i companyes. Puc asegurar que el meu equip i jo hem comptat amb aquest recolzament i estic convençut que la feina feta durant l’anterior mandat i el nostre compromís tenen molt a veure amb aquest aval.

Presentar una candidatura a les eleccions d’un col·legi com el CoMB, amb més de 33.500 col·legiats, no és fácil. Cal la implicació d’un nombre molt important de professionals de tot el territori, d’acord amb el que estableixen els estatuts col·legials, amb maneres d’exercir i sensibilitats diferents. Nosaltres vàrem aconseguir aquest suport i vàrem presentar candidatura a les eleccions. En va ser l’única i, tal com també preveuen els Estatuts, es va proclamar guanyadora. A tots aquells que ho han fet possible, els vull fer arribar el meu agraïment i el meu compromís renovat.

A partir d’aquí, la voluntat de la nova Junta de Govern que m’honora presidir no és cap altra que treballar per a tots els col·legiats en base al nostre programa, que será el full de ruta dels pròxims quatre anys. El nostre equip combina experiència i renovació. Tenim molts projectes ja iniciats als quals volem donar continuïtat, així com noves iniciatives que volem posar en marxa. Recomano la lectura dels compromisos recollits al nostre programa de govern i que vam presentar públicament en un acte recent.

Seguirem denunciant i lluitant contra la precarietat laboral que afecta el col·lectiu mèdic, en especial els més joves, i aportant idees per millorar les condicions laborals i professionals. Continuarem portant les nostres propostes de conciliació de la vida laboral, familiar i personal als fòrums que calgui i defensarem i impulsarem la participació i el lideratge dels professionals a les organitzacions sanitàries.

Seguirem reivindicant l’increment pressupostari que necessita el nostre sistema sanitari per tal de garantir la qualitat asistencial als nostres pacients. Necessitem disposar dels recursos que permetin adequar les retribucions i les condicions de treball dels professionals, així com posar al dia les inversions en equipaments i tecnologia.

Volem ser més útils i més propers als col·legiats i prestar una atenció especial als companys que es troben en situacions de vulnerabilitat i als seus familiars. Tot això sense perdre de vista la nostra vocació de ser una institució de referència, tant pel que fa a la defensa de la professió i del sistema sanitari i els seus valors, com dels interessos dels pacients.

Compto amb la participació crítica i constructiva de tots aquells companys i companyes que vulguin aportar les seves iniciatives i propostes per a la millor defensa de la nostra professió.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s