Normes d´ús

Els comentaris es moderaran. Seran eliminats si:

 • No s’identifica l’autor
 • No es refereixen a la temàtica del post
 • Atempten contra la integritat de les persones o de la Insitució
 • Inciten a la violència

El moderador es reserva el dret a tancar els comentaris si els usuaris no compleixen les normes d’ús

Equip de continguts del COMB

2 comments

 1. Benvolgut Jaume:

  Com a secretari de la Secció de Metges Cooperadors t’agraeixo les teves consideracions i reflexions sobre l’actual epidèmia d’Ebola a l’Àfrica Occidental. Encara ara, al primer món ens és més còmode pensar en termes d'”ells” i “nosaltres” fins i tot quan, en la nostra condició de metges i en el context d’un món que s’empetiteix, la línia que separa el dret a l’atenció sanitària per al conjunt de ciutadans del planeta tendeix a fer-se borrosa en el seu camí cap a la desaparició. En aquest sentit, també et vull agrair la creació de la Comissió de Seguiment sobre l’Ebola i el fet que el company Josep Maria Benet en sigui el coordinador. “Ens movem”, doncs, i és bo que en siguem conscients que ho fem com a institució i que també ho fem a títol individual quan podem, com ha estat el cas d’algun membre de la Secció de Metges Cooperadors.
  En qualsevol cas, el meu comentari pretenia lligar aquesta voluntat de cooperar amb la llibertat de fer-ho, la solidaritat amb la possibilitat real d’esdevenir solidari… I ho faig després d’escoltar els arguments del Col·legi d’Arquitectes en favor del dret a decidir, a votar, a participar. Ho faig, doncs, amb l’esperança que el nostre Col·legi també es manifesti en aquest sentit i ho faci apel·lant, per exemple, a la necessitat de ser lliures per a cooperar i ser solidaris.
  Estic segur que hi has pensat i que la Junta actual ho té a l’agenda. Però el temps s’accelera i és possible que la setmana vinent ens hagin privat, fins i tot, d’una participació que ni tan sols respon a un decret de convocatòria.
  Endavant, doncs, Jaume: fem que una bona part dels metges d’aquest país sentin que el Col·legi també els representa com a ciutadans i és capaç de comprometre’s públicament a favor del seu dret a participar en favor d’un futur col·lectiu que, també en la seva component sanitària, volem millor que l’actual.

  Gràcies.

  Jordi Amat
  Secció de Metges Cooperadors

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s